Valentijn Blond Amsterdam 2018 Mok You’re totally

8,95

Blond Amsterdam beker You’re totally Tea-riffic! – Valentijn 2018

De Blond Amsterdam Valentijn lijn 2018 is niet heel uitgebreid, maar wel heel erg leuk met deze mok en 4 superleuke Valentijnsbordjes. Het is een leuke manier om iemand de liefde te verklaren. Wil jij je liefje verwennen met iets leuks van Blond Amsterdam doe het dan met één van deze leuke Blond Amsterdam Valentijn items.

Leuk voor Valentijnsdag, maar ook heel erg leuk voor de rest van het jaar! De beker heeft een diameter van 9 centimeter en een hoogte van 11 centimeter. Dit artikel is gemaakt van aardewerk en is vaatwasbestendig.

Dit is een éénmalige actie van Blond Amsterdam dus op = op!

Uitverkocht

Artikelnummer: 8719416009058_zenz Categorieën: , , ,

Beschrijving

Blond Amsterdam beker You’re totally Tea-riffic! – Valentijn 2018

De Blond Amsterdam Valentijn lijn 2018 is niet heel uitgebreid, maar wel heel erg leuk met deze mok en 4 superleuke Valentijnsbordjes. Het is een leuke manier om iemand de liefde te verklaren. Wil jij je liefje verwennen met iets leuks van Blond Amsterdam doe het dan met één van deze leuke Blond Amsterdam Valentijn items.Leuk voor Valentijnsdag, maar ook heel erg leuk voor de rest van het jaar! De beker heeft een diameter van 9 centimeter en een hoogte van 11 centimeter.Dit artikel is gemaakt van aardewerk en is vaatwasbestendig.Dit is een éénmalige actie van Blond Amsterdam dus wees er snel bij op = op!

Extra informatie

Merk

Blond Amsterdam

Artikel bestelnummer

200636

Verzendklasse

Pakketpost