Zus & Zo Oostburg is altijd in beweging!

1000 m2 winkelplezier
Zus & Zo is inmiddels uitgegroeid naar extra groot en heeft 1000m² aan winkelplezier en is elke dag geopend.

Leuke acties
Achter de schermen, maar ook ervoor, wordt er volop aan nieuwe ideeën gewerkt. Zo zijn we continue bezig met deze webshop en volop met social media, zoals FacebookInstagram en zelfs een YouTube videokanaal. Houd dit, onze nieuwsbrief (waarvoor iedereen in de winkel en online kan inschrijven) en advertenties in verschillende (lokale) bladen, goed in de gaten voor leuke acties en winkansen!

Wist je dat er bij ons bijna elke dag nieuwe artikelen binnenkomen?
En er dus altijd wel iets nieuws in de winkel te vinden is?

Groot assortiment
Voor elke leeftijd is er iets leuks te vinden, of het nu een origineel cadeau voor iemand moet zijn, of een leuk kledingstuk voor zowel dames als heren. Zus & Zo heeft het vast en zeker. Kom kijken naar ons grote assortiment en laat je verrassen en inspireren! Cadeaus en kleding voor feestdagen hebben wij in overvloed!

Diverse (kleding)merken
Ons aanbod is te groot en wisselt te vaak om alles hier op te noemen of te tonen op de webshop, vandaar dat je beter zelf even komt kijken naar o.a. onze zeer ruime collecties van o.a.:
ALIFE & KICKIN
FOS AMSTERDAM
JACK & JONES
JACK WOLFSKIN
JACQUELINE DE YONG
NORDBERG (Nordic Outdoor)
ONLY
REFINED DEPARTMENT
WANAKOME
&CO WOMAN

We hebben ook een groot assortiment badkleding en slippers!

Maar ook andere merken hebben wij in de winkel, zoals o.a.:
ASHLEIGH & BURWOOD
BLOND AMSTERDAM
DOPPER
HI-DI-HI
LAURA ASHLEY

NOI-NOI
NOSTALGIC ART
ORGANIC COLLECTION
TY
WIEBE VAN DER ZEE
WILLOW TREE
WOODART
YANKEE CANDLE

Laat het ons weten
Heb je iets gezien in onze winkel, maar vind je het niet terug in onze webshop? Dat betekent niet altijd dat we het niet kunnen leveren. Mail of bel ons even met je vraag/verzoek en wij zullen je hierin (zo goed als mogelijk) tegemoet komen.

Tot ziens bij Zus & Zo; Al ruim 25 jaar de leukste snuffelwinkel waar niet-standaard de standaard is….. Daar móet je zijn geweest!!