Webshop

Zus & Zo is met 1000m² winkelplezier gevestigd aan het Ledelplein te Oostburg in Zeeuws-Vlaanderen en is het adres voor hippe kleding, mooie interieur artikelen en een origineel kado!
Dagelijks wordt ons assortiment aangevuld met nieuwe producten.

Onze webwinkel geeft maar een klein deel weer van wat er in de fysieke winkel in Oostburg te zien is. Mail  of bel ons gerust als je naar iets op zoek bent wat je niet in onze webshop aantreft.

Vandaag besteld is (m.u.v. weekend) meestal binnen 48 uur in huis!
Wij versturen naar binnen en buiten de EU.

De kleuren van sommige artikelen kunnen in werkelijkheid iets (maar niet veel) verschillen van de kleuren zoals ze op uw scherm te zien zijn. Dit heeft te maken met de kleurinstellingen van de verschillende pc’s en met de foto’s die soms een andere kleurstelling geven dan in de realiteit. Ook omdat we veel handgemaakte artikelen verkopen, kunnen kleuren en vorm soms iets afwijken van de foto.

Webshop

Resultaat 1–24 van de 2382 resultaten wordt getoond

Testimonials

default gravatar

Wat fijn, toen ik net van m’n werk afkwam en daar mijn (met spoed) bestelde haaientand ketting op de deurmat zag liggen!!! 1000x dank voor jullie snelle service... Hij kan nu gelukkig nog net op tijd naar Zwitserland, om mijn jarige neefje blij te maken! Nogmaals bedankt!

×