De nieuwe Blond Amsterdam collectie is geweldig! De mokken, schalen en borden zijn in het echt nog leuker dan op de foto! Het is een collectie in tropische sfeer met prints met onder anderen tropische planten, vogels, flamingo’s, diverse fruitsoorten, bloemen, apen en tijgers, en dat alles in vrolijke kleurtjes. In onze shop de Blond Amsterdam sale!

Heb je het Blond Amsterdam Paradise servies al gezien? De collectie bestaat uit bekers, kommen en borden. Ze zijn versierd met prachtige illustraties, zoals we dat van Blond Amsterdam gewend zijn. Het zijn illustraties die bij het prachtige servies passen, zo vind je in deze collectie onder anderen tekeningetjes.

Het Blond servies is zoals gewoonlijk geschikt voor de vaatwasser en voor de magnetron. Het materiaal is aardewerk. Je shopt deze onwijs gave collectie natuurlijk online in onze webshop! De nieuwe servies collectie bestaat uit bekers, mini mokken, schalen, dinerborden, ontbijt borden, ovalen schalen, theepotten en kommetjes. Naast deze servies collectie bevat deze nieuwe lijn ook shoppers en opberg blikken met de gaafste prints.

De nieuwe collectie is pas nét binnen, maar staat al direct online! Je kunt dus nu al deze nieuwe collectie bestellen via de categorie Blond Amsterdam Paradise. En in deze webshop geldt, op werkdagen besteld = binnen twee dagen al in huis! Bestel dus snel je nieuwe Blond servies en dek morgen al je tafel met het servies uit de nieuwe Blond Amsterdam collectie!

Blond Amsterdam servies kopen?

Ben jij dus ook een van die vrouwen die helemaal dol is op het merk Blond Amsterdam? Je bent niet de enige! Het lijkt wel of alle dames ermee weglopen! En dat is eigenlijk ook niet zo heel erg vreemd. De beschilderingen ontworpen door Femque van Geffen en Janneke Dröge zijn vrolijk en kleurrijk. Het zijn illustraties geplukt uit het dagelijkse leven. Enkele voorbeelden zijn twee dames die gezellig een kopje thee met elkaar drinken, vriendinnen die even bijkletsen, afbeeldingen van allerlei lekkernijen, handtassen en andere lifestyle accessoires die vrouwen bezighouden.

Deze schilderwerken zie je terug op het Blond Amsterdam servies. Elk jaar brengt Blond een nieuw thema uit. Zo is er bijvoorbeeld de ‘even bijkletsen’ serie, de serie Blond Asia en de Blond Romance reeks. Want zij weten wel wat zij voor hun verjaardag moeten vragen! Het Blond servies wordt trouwens erg veel cadeau gegeven. Theemokken en Koffiemokken past namelijk iedereen wel. En een vrolijke noot is nooit weg!

Het Blond thema is echter niet alleen bij porselein gebleven. Inmiddels bestaat er ook Blond tafelzeil, Blond dekbedovertrekken en Blond Amsterdam thee, verkrijgbaar in heel veel lekkere smaakjes. Blond blijft doorgaan met ontwerpen en dat moeten de dames ook beslist blijven doen! Hun tekeningen zijn uniek, herkenbaar en grappig! Het maakt mensen op de een of andere manier vrolijk! En daar doen Femque en Janneke het voor! Wil jij ook deze vrolijke keukenaccessoires scoren? Kijk dan eens rustig rond in onze webshop.