Zoek je een woonaccessoire met tekst op hout? Dan zijn houten tekstborden iets voor jou. Voeg de gewenste beleving toe aan jouw woning met deze tekstborden van hout. Kies uit het ruime assortiment aan leuke en grappige teksten. Er zijn verschillende houten tekstborden verkrijgbaar.

Houten tekstbord bestellen

Een houten tekstbord is een zeer geschikt item om meer charme aan jouw muur toe te voegen. Door verschillende borden met tekst te bevestigen aan de wand voeg je een persoonlijke sfeer toe aan jouw interieur. Houten wanddecoratie straalt warmte uit waardoor het een geliefd item is in iedere ruimte. Een wandbord met tekst is leuk in iedere ruimte zoals jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken.

De leuke en grappige borden met tekst en spreuken dragen bij aan de juiste beleving. Kies en bestel daarom het tekstbord dat het beste past bij jouw interieur en/of woning. Dit is voor iedereen verschillend en daarom hebben wij het assortiment aan houten tekstborden zo groot mogelijk proberen te maken. Bij de houten tekstborden hebben we een onderscheid gemaakt tussen Nederlandse teksten en Engelse tekstborden.

Houten tekstborden voor buiten?

De houten tekstborden zijn gemaakt voor in jouw woning en niet voor buiten. Sommige tekstborden kunnen eventueel wel buiten, vraag hierna bij onze klantenservice. Voor het buiten hangen/zetten van woonaccessoires kunnen wij geen garantie bieden dat de artikelen mooi blijven.

Ben je op zoek naar een grappig, mooi, origineel of juist inspirerend tekstbord? Dan zit je goed bij Zus-en-zo.nl. Wij bieden je een ruime keuze aan houten tekstborden. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden.

Tekstborden hoeven niet altijd opgehangen te worden, leun ze tegen de muur op een kastje of tafel. Ook simpel op de grond zetten met een leuke kandelaar erbij of een krans. Zo kun je het gemakkelijk vervangen en of verplaatsen.