Happy Birthday slinger

Ben jij binnenkort jarig?

Dan is de Zus & Zo verjaardagswensenlijst/kadobox ècht iets voor jou! Kom naar de winkel en stel jouw verlanglijst/kadobox samen door jouw favoriete cadeaus zelf uit te zoeken! Daarmee maak je het jouw familie en vrienden gemakkelijk iets leuks voor jou uit te zoeken. Bovendien krijg je van ons een leuke verrassing voor je verjaardag.

Hoe werkt de verjaardagswensenlijst/kadobox van Zus & Zo?

Je kunt vanaf 14 dagen voor je verjaardag/feestje jouw eigen Zus & Zo verjaardagswensenlijst/kadobox (in)vullen met cadeaus die je zelf uitzoekt in onze winkel. Jouw lijst/box is dan door jouw familie en vrienden bij ons in de winkel op te zoeken, zodat zij jouw cadeautjes gemakkelijk eruit kunnen uitzoeken.

Vergeet je familie en vrienden niet op tijd te vertellen dat ze bij Zus & Zo een cadeautje uit jouw verjaardagswensenlijst/kadobox kunnen uitzoeken. Vertel het verder aan iedereen die het ook weten moet!

De Zus & Zo verjaardagswensenlijst is een geweldig idee, want op deze manier:

– Krijg je altijd de cadeaus die jij graag wilt hebben.
– Zijn jouw familie en vrienden snel klaar met het uitzoeken van een cadeau en weten zij zeker dat je er enorm blij mee bent, én..
– Krijg je nooit iets dubbel!

Met de Zus & Zo verjaardagswensenlijst/kadobox kan jouw verjaardag niet meer stuk! Laat je verjaardagsfeest dus maar beginnen!

Zus & Zo is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 18 uur.
Tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren zijn we alle dagen geopend.
In juli en augustus ook op zondag geopend!